طعم غذاهای کرمانشاهی را در رستوران جمشید طاق بستان بچشید

به گزارش خبرگزاری اریکه؛ می‌گویند بیستون دیار عشاق است و کرمانشاه دیار پهلوانان، حالا اگر از دیار عشاق گذشته‌اید و در میانه گشت و گذارتان در دیار پهلوانان دل‌تان ضعف رفت برای غذایی مخصوص همین منطقه، سفره‌خانه سنتی «جمشید» در طاق‌بستان یکی از گزینه‌هاست. خوبی هتل جمشید و غذاخوری‌اش آن است که در یکی از شلوغ‌ترین نقاط گردشگری کرمانشاه قرار دارد و بعد از آنکه از تماشای دیدنی‌های ساسانی این منطقه فارغ شدید، می‌توانید سری هم به این غذاخوری بزنید. هتل ـ رستوران جمشید در همسایگی مجموعه تاریخی فرهنگی طاق‌بستان و در كنار چشمه‌اي که در شمال‌شرقي كرمانشاه جاری است، برقرار شده، از آب چشمه هم شاخه‌ای به داخل غذاخوری کشیده‌شده‌(داخل غذاخوری یک نهر آب به صورت آبنمای ایجاد شده و دست ساز وجود دارد) که زیبایی معماری سنتی آن را تکمیل کرده‌است.

وارد رستوران که شدید احتمالا اول از همه عطر دنده کباب معروف کرماشاه به مشام‌تان می‌رسد. دنده کباب اگرچه شبیه کباب شیشلیگ است، اما یک تفاوت مهم با آن دارد و آن این است که علاوه بر دنده کباب، از گوشت راسته گوسفند که ساطوری هم شده استفاده می‌کنند. خورش خلال هم یکی از غذاهای معروف کرمانشاهی است که مردم کرمانشاه بیشتر آن را در مهمانی‌ها و مراسم خاص می‌پزند. این غذا هم بسیار خوش‌رنگ و لعاب و خوش عطر است و شما را دو دل می‌کند که انتخاب‌تان کباب باشد یا این خورش پرخلال. اما اگر از ما می‌شنوید، از هرکدام مقداری بچشید که همیشه مشتری این غذاهای خوش‌طعم شوید.

چطور برسیم؟

مهمان طاق‌بستان
غذاخوری سنتی هتل جمشید در بين دو پارك بزرگ شرقي و غربي و همسایه درياچه طاق‌بستان است
غذاخوری جمشید در فاصله نسبتا نزدیک از فرودگاه، پایانه مسافربری و بزرگراه‌هاي کرمانشاه و مراكز تفريحي و تاريخي کرمانشاه قرار دارد و به راحتی می‌توانید به آن برسید. اگر از مرکز شهر کرمانشاه می‌آیید، باید از پل ولایت کرمانشاه را به سمت شمال شهر بروید. به میدان طاق‌بستان که رسیدید، در سمت چپ میدان هتل ـ رستوران جمشید را می‌بینید.

چطور بگردیم؟

ساعات خاص شکم‌گردی
رستوران هتل جمشید تمام روزهای هفته نهار و شام برای مشتری‌هایش غذا دارد، اما در ساعت‌های خاصی غذایش حاضر است. برای ناهار از ساعت ۱۲ تا ۳ بعداز ظهر و برای شام از ۸ تا۱۰:۳۰ شب می‌توانید به آنجا بروید. اگر نیاز به گرفتن اطلاعات بیشتر دارید، با شماره تلفن ۴۲۴۴۱۸۵ (۰۸۳۱) تماس بگیرید.

چه بخوریم؟

دنده کباب و خورش خلال
غذاخوری سنتی جمشید هم غذاهای معمول ایرانی را دارد و هم غذاهای محلی کرمانشاهی، توصیه ما این است که فقط سراغ غذاهای محلی بروید
اگرچه کرمانشاه غذاهای معروفی دارد، اما فقط چند نوع خوراک خاص کرمانشاهی است که می‌توانید آنها را در رستوران پیدا کند. یکی از آنها دنده کباب است و دیگری خورش خلال. جمشید یک میز مخلفات هم دارد ۱۶ نوع سالاد مختلف و انواع ماست، پیش‌غذا و دسر رویش چیده‌شده.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *