مسابقه بزرگ آشپزی در کرمانشاه برگزار می‌شود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: همزمان با برگزاری جشنواره منطقه‌ای “سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری”، مسابقه بزرگ آشپزی در کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش اریکه، علیرضا مرادی بیستونی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری ایسنا منطقه کرمانشاه، اظهارکرد: از علاقمندان به هنر آشپزی دعوت می شود با طبخ غذاهای محلی و سنتی در مسابقه بزرگ آشپزی کرمانشاه شرکت کنند.

وی ادامه داد: این مسابقه در طول سه روز(دوم، سوم و چهارم شهریور) هر شب از ساعت ۱۹ تا ۲۰ در محل نمایشگاه‌های بین المللی کرمانشاه برگزار خواهد شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اظهارکرد: بر اساس جدول تعیین شده بانوان استان که مایل به شرکت در این مسابقه هستند باید در روز دوم شهریور اقدام به طبخ غذای محلی کوفته ریزه با حجم یک کاسه دو نفره، در روز سوم شهریور اقدام به طبخ آش عباسعلی در حجم یک کاسه دو نفره و در روز چهارم شهریور اقدام به طبخ خورش خلال کرمانشاهی به اندازه دو پرس کنند.

وی یادآور شد: در پایان پس از داوری غذاهای رسیده به مسابقه، به شش نفر از آشپزان برتر و تعدادی دیگر از شرکت کنندگان به قید قرعه و به رسم یادبود هدایایی اهدا خواهد شد.

مرادی بیستونی گفت: علاقمندان شرکت در این مسابقه جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن ۳۷۲۳۷۳۷۸ تماس بگیرند.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *