برگزاری جشنواره غذاهای ایرانی در کردستان عراق

مدیرکل گردشگری استان گرمیان عراق که در جشنواره منطقه ای سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری در استان کرمانشاه حضور یافته بود خواستار برگزاری جشنواره غذاهای ایرانی در کردستان عراق شد.

به گزارش اریکه، کاک پشتوان در مراسم افتتاحیه جشنواره منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری که در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه در حال برگزاری است، با بیان اینکه کردستان عراق از دیرباز با کشور ایران ارتباط زیادی داشته است، اظهارکرد: مرزهای ایران همیشه به روی مردم اقلیم کردستان عراق باز بوده است.

وی ادامه داد: همیشه بهترین راه و نقطه دید ما جمهوری اسلامی ایران بوده است.

مدیرکل گردشگری استان گرمیان عراق با اشاره به اینکه بین کردستان عراق و استان های غربی کشور ایران نقاط مشترک دینی، فرهنگی و آداب و رسوم وجود دارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه های با اقلیم کردستان عراق همکاری داشته است که جای تشکر دارد.

وی اضافه کرد: ایران سرزمینی غنی از نظر فرهنگی است که همیشه این نکته را مدنظر داشته و سعی در ایجاد ارتباط قوی تر داشته ایم.

کاک پشتوان اعلام کرد: دروازه‌های زیادی برای ارتباطات بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون شرکت های زیادی از ایران در اقلیم کردستان عراق مشغول فعالیت هستند، بیان داشت: از مقامات کشور ایران درخواست داریم که برای رفع پاره ای از مشکلات از جمله بازکردن مرز پرویز خان برای تردد مردم اقلیم جهت استفاده بهینه از مسایل درمانی و پزشکی استان کرمانشاه تلاش کنند.

مدیرکل گردشگری استان گرمیان عراق در پایان خواستار برگزاری جشنواره غذاهای ایرانی در کردستان عراق شد.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *